La Cursa de la Vaca de Vallfogona de Balaguer arriba a la cinquena edició

Cursa_de_laVaca_Vallfogona_WEB

L’organització espera 400 inscrits

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació a premsa de la cinquena edició de la Cursa de la Vaca que se celebrarà el diumenge 17 de setembre a Vallfogona de Balaguer amb la previsió de 400 inscripcions. Està organitzada per l’Associació Cansallebres amb l’objectiu de donar a conèixer les vaqueries del poble i la comarca de la Noguera, i també compta amb la col·laboració de la l’ajuntament i la diputació de Lleida.

El diputat Eloi Bergós ha estat acompanyat pel regidor d’Esports de l’ajuntament, Xavier Castellana, i pels membres de l’organització, Manel Martínez, Albert Rubio i Santi Oms. Bergós ha reafirmat la voluntat de la Diputacio de Lleida d’estar als costat dels pobles que volen promocionar-se a través d’iniciatives esportives que, per una banda, fomenten l’esport i, per altra, fan territori.

Com en les passades edicions, el tresorer de l’Associació Cansallebres, Manel Martínez, ha explicat que s’han previst dos recorreguts que travessen el terme municipal, un de 10 km. molt ràpid i l’altre de 5km de més baixa intensitat.

Tot i així, també s’hi han incorporat algunes novetats. Durant tot el circuit es preveuen regals i sorpreses amb l’objectiu de dinamitzar la cursa. Cada dos quilòmetres del circuit estan previst punts d’animació i musicals.

A més a més, per tal de mantenir el caire familiar i popular, s’organitzen activitats paral·leles adreçades als acompanyants, com xocolatada i inflables pels més petits.

Lleida, 5 de setembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat