La Cursa de la Diada de Térmens arriba a la 30a edició amb el suport de la Diputació de Lleida

Cursa_Diada_Termens_001_WEB

Presentació de la 30a Cursa de la Diada de Térmens

Cursa_Diada_Termens_001_SLI

Presentació de la 30a Cursa de la Diada de Térmens a la Diputació de Lleida

 

Aquesta cursa ha batut el rècord tancant les inscripcions en poques hores tot i ampliant-les a 500 corredors

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous en roda de premsa la presentació de la 30a edició de la Cursa de la Diada de Térmens, que organitza l’Associació Amics de la Cursa de la Diada (ACUDIT) i l’Ajuntament de Térmens amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; l’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, i l’organitzador i director executiu de la cursa, Josep Antoni Gardeñes.

El diputat Bergós ha felicitat els veïns de Térmens i els organitzadors d’aquesta cursa pels seus trenta anys d’història destacant que és un esdeveniment esportiu consolidat. Així mateix, Bergós ha afirmat que la Diputació de Lleida dóna suport a aquestes activitats que ajuden a promocionar el territori lleidatà i els seus pobles, i alhora potencien la salut i l’esport com a hàbits saludables.

L’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, ha afirmat que és un orgull arribar a la trentena edició de la Cursa de la Diada i ha agraït sobretot la tasca del centenar de voluntaris que s’esforcen en cada edició per tirar-ho endavant i la inestimable col·laboració d’empreses i institucions.

Aquesta cursa tindrà lloc el proper 11 de setembre amb un recorregut de 10 quilòmetres pel terme municipal. Està oberta a tothom, ja que l’objectiu principal és potenciar la pràctica de l’esport. Per això, la cursa es complementa amb diferents curses de caràcter infantil i una caminada popular i familiar en la que hi participaran unes 150 persones.

El director executiu de la cursa, Josep Antoni Gardeñes, ha explicat que en poques hores d’obrir la inscripció ja es varen omplir les 350 places, per això es va ampliar fins a les 500 inscripcions. Per tant, s’espera que un any més la cursa sigui tot un èxit.

Un altre aspecte fonamental és la vessant solidària. Aquest any, coincidint amb la celebració dels 30 anys, els organitzadors han decidit col·laborar més amb les associacions que lluiten contra les malalties infantils (Afanoc, l’Associació Espanyola contra el Càncer a Lleida i l’Associació de Diabètics de Catalunya a Lleida).

Per aquest motiu, qui vulgui podrà fer la donació d’un euro de la inscripció, i a més a més, la Caixa donarà un euro solidari per cada un dels atletes que finalitzin la cursa dels 10km. També hi ha la possibilitat d’adquirir un dels 10 dorsals solidaris amb un preu de 50 euros.

En el mateix circuit s’integra el 12è Campionat de Policies i Bombers Campionat de Catalunya i el 14è Campionat Nòrdic Walking.

Lleida, 8 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat