La Cursa de la Cirera de Corbins es consolida amb la incorporació d’una vessant solidària

Cursa_Corbins_001_WEB

Presentació de la Cursa de la Cirera de Corbins a la Diputació de Lleida

Cursa_Corbins_001_SLI

Presentació de la Cursa de la Cirera de Corbins a la Diputació de Lleida

Es farà la recollida d’aliments per a la Fundació Arrels de Lleida i la donació d’1 euro de cada inscripció a la campanya Stargardt Go per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina

La Sala de Premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Cursa de la Cirera de Corbins. IV Memorial Jaume Florensa, que se celebrarà el pròxim 28 de maig.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart de la Diputació, Jordi Latorre; de l’alcalde de Corbins, Jaume Camarasa; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Corbins, Jordi Camats; del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i de Josep Maria Solans, de Corbins Runners.

Els organitzadors han explicat que una de les novetats d’aquest any és la incorporació d’una vessant solidària amb dues noves accions: la recollida d’aliments per lliurar a la Fundació Arrels de Lleida i la donació d’1 euro de cada inscripció a la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina.

Aquesta cursa, organitzada per Corbins Runners amb la col·laboració de l’Ajuntament de Corbins, compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

El vicepresident quart de la corporació, Jordi Latorre, ha destacat el valor de curses com aquesta que fomenten l’esport i la participació intergeneracional, no només des de la vessant més competitiva.

Per la seva part, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha remarcat l’esforç que suposa l’organització d’una cursa i agraeix la implicació de tots els que ho fan possible.

Els participants poden escollir entre dues modalitats de cursa, la de 5 km o la de 10 km. En ambdós casos el recorregut transcorre pel nucli urbà de Corbins amb sortida i arribada davant de la Plaça de la Vila.

Josep Maria Solans, de Corbins Runners, ha explicat que el recorregut combina un 70% d’asfalt i un 30% de terra i passa per zones de fruiters que estan en plena producció de la cirera.

Un cop acabada la cursa atlètica de 5 i 10 km es farà també una cursa infantil, que està oberta a tots els nens i nenes de P-3 fins a 6è de primària. Tots els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi d’ells.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Corbins, Jordi Camats, ha explicat que preveuen la participació de 500 persones entre les tres curses i ha agraït la col·laboració dels 150 voluntaris que fan possible aquest esdeveniment esportiu.

 

Lleida, 15 maig de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat