La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, visita la Diputació de Lleida

VILAGRA-DIPUTACIO

VILAGRA-DIPUTACIO2

VILAGRA-DIPUTACIO3

VILAGRA-MENARGUEN

Talarn li expressa el sentit de l’acció de govern de la institució en l’impuls de polítiques de transformació econòmica per afavorir el repoblament dels municipis i la lluita contra les discriminacions de l’Àrea d’Igualtat 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha rebut aquest matí la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, en la seva primera visita oficial a les comarques de Lleida. Talarn li ha resumit l’acció prioritària de la Diputació en “l’impuls de polítiques de transformació de l’economia de les terres de Lleida, Pirineu i Aran per afavorir un model competitiu i sostenible d’economia verda, circular i altament digitalitzada, amb l’objectiu de fixar i atraure població, una població i el seu talent que assegurin precisament el benestar de les properes generacions, que són la raó de ser d’un territori”. Així mateix, ha posat de relleu la creació de l’Àrea d’Igualtat a la Diputació de Lleida fa dos anys i com “està establint sinergies de col·laboració amb el món local de la demarcació per impulsar polítiques que lluitin contra la discriminació”.

La consellera Vilagrà ha estat acompanyada pel delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, i la directora general d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Fornells. Després de signar el llibre d’honor de la Diputació, Vilagrà ha compartit impressions en una breu trobada amb els vicepresidents Estefania Rufach i Ferran Accensi, la portaveu Mercè Carulla i els diputats Helena Martínez i Ramon Cónsola.

Posteriorment, Joan Talarn ha acompanyat la consellera Laura Vilagrà en la seva visita al municipi de Menàrguens, on s’ha portat a terme una trobada amb alcaldesses de la demarcació, en la qual han participat la vicepresidenta i alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach, i la diputada d’Igualtat, Helena Martínez.

Lleida, 28 de juliol de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat