La Caminada de les Carenes arriba a la 7a edició amb el suport de la Diputació

Cursa_Carenes_001_SLI

La setena edició d’aquesta activitat se celebrarà dissabte 9 d’abril entre el Pont de Suert i Tremp amb tres recorreguts diferents

La 7a edició de la Caminada de les Carenes entre el Pont de Suert i Tremp se celebrarà el proper dissabte 9 d’abril amb l’objectiu de repetir els gairebé 600 participants que es van inscriure l’edició anterior.

L’activitat s’ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Lleida en un acte que ha comptat amb la participació del diputat i alcalde de Tremp, Joan Ubach; de l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet, i del tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Tremp, Jordi Fumàs.

Ubach ha destacat el compromís de la Diputació amb la Caminada de les Carenes entre el Pont de Suert i Tremp, que després de set anys s’ha convertit en una activitat totalment consolidada.

Per la seva part, l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet, ha explicat que la caminada uneix dues comarques que sempre han mantingut vincles històrics, tot i la dificultat orogràfica i de comunicacions viàries.

La cita serà dissabte 9 d’abril i està organitzada pels ajuntaments de Tremp i del Pont de Suert, el Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya. A més, unes 120 persones hi col·laboren en diferents tasques.

Aquesta marxa està inclosa en la 19a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. Des dels seus inicis manté com a filosofia el foment de l’hàbit saludable de caminar i la potenciació de l’associacionisme i la col·laboració entre els dos municipis.

Els participants podran escollir entre tres recorreguts alternatius i de diferent grau de dificultat:

  • 54 kilòmetres, del Pont de Suert a Tremp
  • 32 kilòmetres, d’Adons a Tremp
  • 9 km, de Gurp a Tremp, anomenat Carenetes i adreçat als infants i a les seves famílies

El tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Tremp, Jordi Fumàs, ha explicat que, tot i que cada vegada hi ha més activitats esportives que coincideixen el mateix cap de setmana, confien arribar als 600 participants.

 

Lleida, 21 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat