La Cambra de Comerç de Tàrrega reconeix la tasca econòmica i social de cinc empreses

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2019 l’ha presidit el president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la presidenta de la Diputació, Rosa M. Perelló, entre altres autoritats

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha participat aquest divendres en l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2019, organitzats per la Cambra de Comerç de Tàrrega, que ha tingut lloc a la Finca els Comdals, i que ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra. L’acte ha comptat amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Delfí Robinat; el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch; el president del Consell General de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i el delegat de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramon Farré.

La novena edició d’aquests guardons ha distingit cinc empreses de la demarcació: Castell del Remei (el celler més antic de Catalunya de vins, i una empresa de Penelles que es dedica a la fabricació i etiquetatge de vins), Farinera Roca (empresa d’Agramunt creada el 1939, que es dedica a la fabricació de farines naturals), Fundicions Montfort (empresa de Bellpuig creada el 1941, que es dedica a la fabricació de peces foses en aliatges d’alumini), Laumont (empresa de Tàrrega que fa 40 anys que es dedica al comerç majorista de bolets i tòfones) i Soc Chef (empresa de Tàrrega que es dedica a la fabricació d’ingredients d’origen natural i d’altíssima qualitat per a la gastronomia i pastisseria).

Durant la seva intervenció, la presidenta de la Diputació ha destacat que la força econòmica i productiva del país rau principalment en la capacitat del seu teixit empresarial, com ho demostren els tres milers d’empreses de l’àrea de l’Urgell; les individualitats que sobresurten en un àmbit tan competitiu; i en la gent, en definitiva, disposada a arriscar, amb capacitat de superació i amb una intuïció per al món del negoci basada en l’experiència, l’esforç i la perseverança. Per això, ha recordat que les empreses premiades en la present edició d’aquests premis acumulen totes elles molts anys d’experiència, esforç i perseverança en cadascun dels seus àmbits de producció.
Els Premis Cambra tenen la finalitat de fer un reconeixement públic a les empreses de la demarcació que han destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que han tingut un potencial econòmic i social destacat.
L’entrega de premis ha estat també l’últim acte amb Delfí Robinat com a president de la Cambra després de vuit anys al càrrec.

Lleida, 3 de maig de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat