La 6a Fira de la República Catalana de Torrelameu comptarà amb 60 parades, enlairament de fanalets i activitats diverses

Se celebrarà el 9 de març, amb les actuacions dels Cantaires de Ponent, lo Pau de Ponts i Quim Masferrer

El diputat Francesc Sabanés ha participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la 6a Fira de la República Catalana de Torrelameu, que se celebrarà el dia 9 de març. La presentació ha comptat amb la participació de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, i de la presidenta de l’Associació Cultural Lo Garrameu, Marta Rovira.

Enguany hi haurà més de 60 parades de tot tipus, un fet que ha estat valorat per l’organització com d’èxit i que permet assegurar que la fira està consolidada, ja que cada edició hi ha més demanda de participació.

La Fira, que segons l’organització té un caire festiu, comptarà amb la presència de Roger Espanyol, i les actuacions dels Cantaires de Ponent (a la zona d’enlairament), lo Pau de Ponts i Quim Masferrer, que clourà les activitats. Aquestes activitats estaran acompanyades de l’enlairament de ‘Fanalets per la Llibertat’, apadrinats per Joan BonaNit.
Lleida, 7 de març de 2019

 

Lleida, 7 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat