La 5a Sagrat Cor Trail d’Alguaire torna a posar a prova els corredors amb les 327 escales d’ascens al santuari

Trail_Sagrat_Cor_Alguaire_01

Trail_Sagrat_Cor_Alguaire_02

Trail_Sagrat_Cor_Alguaire_03

Se celebrarà el dia 13 de febrer en una distància de 15 km i hi haurà també una caminada d’11 km, amb arribada i sortida a pavelló municipal

 

El diputat, Joan Gilart; la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alguaire, Pilar Serra, i el director de la cursa, Jordi Terrado, han presentat aquest dimarts a la sala de premsa de la Diputació, la 5a Sagrat Cor Trail que se celebrarà el dia 13 de febrer a Alguaire

 

L’organització ha previst dos opcions, la cursa trail de 15 km amb un desnivell positiu de 450 metres, i una caminada d’11 km amb un desnivell de 150 metres.

 

Joan Gilart ha recordat que la organització d’esdeveniments esportius com aquests ajuden a normalitzar la situació. “La gent necessita aquesta mobilitat, aquesta tornada a la normalitat, i sembla que ho estem aconseguint”.

 

Pilar Serra, ha destacat, de la seva banda, que aquesta cursa surt endavant gràcies a la col·laboració i implicació de gairebé tot el poble. “A cada família hi ha gent que hi participa d’una manera o d’una altre”.

 

Com cada edició, el tret característic de la cursa són les 327 escales que s’han de superar per arribar al mirador del Sagrat Cor i que fan que segons paraules de Jordi Terrado- sigui selectiva, de dificultat tècnica moderada i exigent físicament. En total, els organitzadors de la cursa ha dissenyat sis pujades durant el recorregut que converteixen la carrera en un autèntic trenca-cames.

 

Malgrat que encara queden molts dies per la celebració de la cursa, ja s’ha arribat al topall d’inscripcions, 150 per la trail i 150 per la caminada. Entre els inscrits destaquen, en categoria femenina, Mònica Malla, Raquel Garsaball i Carme Palacín, i en categoria masculina, Marc Toda i Òscar Monclús.

 

Com en anteriors edicions la sortida es farà a les 10.00 hores des del pavelló municipal d’Alguaire. La inscripció és gratuïta pels menors de 12 anys. Els participants de la trail gaudiran de dos avituallaments intermedis i un avituallament final i de la bossa del corredor que inclourà una samarreta, mentre que per la caminada,, a part de l’avituallament final n’hi haurà un d’intermedi. Hi haurà assistència mèdica i servei de dutxes a la zona esportiva, sempre que les mesures sanitàries ho permetin.

 

Lleida, 25 de gener de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat