La 5a Fira d’Algerri amplia les activitats amb el Concurs de finestres, balcons i portals florits

Fira_Algerri_002_SLI

Roda de premsa de presentació de la 5a edició de la Fira d’Algerri

La fira se celebrarà diumenge 4 de juny i posarà en valor el treball artesà i la venda de productes de proximitat

La Fira d’Algerri arriba a la cinquena edició amb l’objectiu de donar un pas més i crear noves activitats que donin valor al municipi i augmenti la implicació dels veïns. Per aquest motiu, aquest any l’Ajuntament d’Algerri ha convocat el 1r Concurs de finestres, balcons i portals florits.

Així ho ha explicat l’alcalde del municipi, Miquel Plensa, en la roda de premsa de presentació de les novetats de la 5a Fira d’Algerri, que s’ha celebrat aquest dijous a la Diputació de Lleida i que ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre, i del membre organitzador de la Fira, Jesús Brufal.

El vicepresident quart, Jordi Latorre, ha destacat que la Diputació de Lleida dona suport a iniciatives com aquesta que aporten dinamització territorial i que aposten per productes de proximitat i d’artesania.

L’objectiu del 1r Concurs de finestres, balcons i portals florits és guarnir amb plantes i flors naturals l’entorn del municipi. Fins al moment s’han presentat 15 cases, però preveuen augmentar la xifra a una vintena. S’atorgaran dos premis a balcons i finestres i dos premis més als portals més ben ornamentats.

El concurs se celebra en el marc de la Fira d’Algerri que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i que oferirà mostres d’oficis tradicionals a diferents escenaris del poble, a més d’un mercat artesà amb una vintena de parades i altres activitats paral·leles com un tast de cerveses, l’espectacle “El Gran Rufus”, el 3r Concurs de pintura ràpida i la 4a Trobada de Puntaires.

El membre organitzador de la Fira, Jesús Brufal, ha explicat que el mercat artesà és el que dona sentit a la fira, ja que permet als productors locals mostrar la qualitat dels seus productes.

La cloenda de la fira serà a càrrec de la Coral Shalom, que oferirà un concert.

 

Lleida, 1 de juny de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat