La 4a Cursa Sansi Lleida arriba aquest 4 de desembre amb la col•laboració de la Diputació de Lleida

Cursa_Sansi_lleida_001_SLI

Presentació de la 4a Cursa Sansi Lleida a la Diputació de Lleida

Els organitzadors preveuen un miler de participants que correran pels circuits adaptats i pels dos circuits urbans de 5 i 10km

Lleida acollirà la quarta edició de la Cursa Sansi Lleida el proper diumenge, 4 de desembre. Aquesta cursa l’organitza el Club d’Atletisme la Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

La presentació de la 4a edició de la cursa ha tingut lloc aquest dijous a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del diputat Paco Cerdà i de l’organitzador de la cursa, Sisco Larrull.

Tal i com ha manifestat el diputat Cerdà, aquest esdeveniment esportiu es diferencia de la resta en el sentit que promou tant l’esport de base entre els infants com també l’esport inclusiu amb circuits adaptats.

L’organitzador de la cursa, Sisco Larrull, ha explicat que s’han organitzat dos circuits de 5 i 10 quilòmetres amb el mateix recorregut que en l’anterior edició. Larrull ha explicat que es tracta d’un circuit molt planer i ràpid que transcorre pels carrers cèntrics de la ciutat de Lleida.

La sortida i arribada serà a la plaça situada davant de la Llotja de Lleida. Les curses començaran a partir de les 10 hores amb les proves pels especials olímpics i les curses pels menors. A partir de les 11 hores, començaran les curses absolutes de 5 i 10 km.

Els organitzadors preveuen un miler de corredors i participaran una vuitantena de voluntaris.

Lleida, 1 de desembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat