La 2a Marxa Solidària del Pla de Ponent aspira arribar als 1.000 inscrits

Marxa_solidaria_SLI

Presentació de la 2a Marxa Solidària del Pla de Ponent

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta marxa solidària que promou els hàbits saludables i el respecte per la natura

La segona Marxa solidària del Pla de Ponent arriba aquest diumenge, 9 d’octubre, amb la voluntat de ser una festa saludable i donar a conèixer la feina que realitza el Centre Sant Joan de Déu d’Almacelles que celebra el seu 50è aniversari.

Aquesta marxa forma part del circuit de marxes saludables de Ponent  “Marxa.cat”  i està organitzada pel Centre Assistencial Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Centre Excursionista de Lleida, amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alpicat i la Diputació de Lleida.

La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida aquest dimarts i ha comptat amb la participació del diputat Paco Cerdà; de la regidora de l’Àrea de Seguretat ciutadana de la Paeria de Lleida, Sara Mestre; de la responsable de comunicació del Centre Assistencial Sant Joan de Déu, Montse Gonzalez; del representant del Centre Excursionista de Lleida, Joan Ramon Amorós, i de l’assessor esportiu Xavi Thai.

La marxa és no competitiva i amb tres distàncies: el circuit Hospitalitat de 30 km, el circuit Fraternitat de 20 km i el de Solidaritat 10 km.

El circuit és lineal amb sortida a Lleida a les 8 hores del Pavelló Onze de Setembre i arribada a Sant Joan de Déu d’Almacelles. Les persones que vulguin fer menys distància sortiran d’Alpicat al Parc del Graó (20 km) o de Raimat (10 km). La cursa està oberta a tothom. Els circuits transcorren per pistes de terra i asfaltades marcades amb pintura groga i cinta. Es pot fer corrent o caminant.

La inscripció es tancarà quan s’arribi als 1.000 participants o bé el 8 d’octubre. Els preus varien segons el circuit: 12 euros pel circuit de 30 km, 10 euros pel de 20 km i 8 euros pel de 10 km.

Cal destacar la vessant solidària de la marxa en el sentit que tots els beneficis aconseguits aniran destinats a un projecte de cooperació internacional de Sant Joan de Déu de Cochamba (Bolívia).

 

Lleida, 4 d’octubre de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat