La 2a edició del Talarn Music Festival es consolida amb cinc concerts i amb el suport de la Diputacio de Lleida

Tlarn_Music_Experience_002_SLI

Presentació de la 2a edició del Talarn Music Experience a la Diputació de Lleida

Tlarn_Music_Experience_001_SLI

Presentació de la 2a edició del Talarn Music Experience a la Diputació de Lleida

Lo Quiosc organitza tres nits de música en directe amb cinc concerts i una àmplia oferta gastronòmica de productes del Pallars Jussà

El Festival Talarn Music Experience va néixer l’any passat de la mà de Lo Quiosc, un espai de referència en l’agenda cultural de la zona i un punt de trobada per la creativitat, la música, el paisatge, l’art i la gastronomia del Pallars Jussà.  Lo Quiosc esta ubicat a la carretera C-13 km 90 al costat del pantà de Sant Antoni i els seus responsables volen oferir una experiència única de viure una sèrie de concerts en directe des d’una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic.

Aquest festival proposa tres nits de música en directe que, a més a més, inclou una oferta gastronòmica singular creada especialment per a cada sessió, en un entorn natural d’excepció com és el pantà de Sant Antoni.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la segona edició d’aquest festival que tindrà lloc del 28 al 30 juliol. La roda de premsa ha comptat amb la participació del diputat de la comarca, Joan Ubach; de l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, i del director del festival i responsable de l’espai Lo Quiosc, Ramon Mitjana.

La Diputació de Lleida col·labora amb el festival. El diputat Joan Ubach ha ressaltat que aquest esdeveniment té la voluntat d’anar-se consolidant en el calendari de festivals de Catalunya i ha felicitat els organitzadors per donar a conèixer la comarca del Pallars Jussà a traves d’una oferta cultural i d’un espai singular.

En aquest mateix sentit, s’ha pronunciat l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, qui ha subratllat que el consistori dona suport a aquesta iniciativa cultural ressaltant la sort de poder disposar d’aquest espai, Lo Quiosc, al seu terme municipal.

L’organitzador del festival, Ramon Mitjana, ha expressat que amb aquesta iniciativa acosten la música de qualitat i en directe al territori pallares, tot combinat amb un escenari de natura d’excepció com és la comarcal del Pallars Jussà, amb una oferta gastronòmica amb productes de km0 . Així doncs, per segon any consecutiu, ofereix un cartell amb un ampli ventall de registres musicals amb formacions consolidades i d’estils molt personals.

Enguany el festival presenta una programació musical que inclou cinc concerts en tres nits. El divendres 28 de juliol, Joana Serrat, premi Altaveu 2016, i l’artista saragossà Bigott obriran la vetllada.

Dissabte 29 de juliol, la musica vindrà de la mà de Ramon Mirabet que presentarà el seu darrer disc ‘Home is where the Heart is’ i també inclou l’actuació musical del duet Jo Jet i Maria Ribot interpretant cançons del seu darrer àlbum ‘Lliure o descansar’.

El festival finalitzarà la nit del dia 31 de juliol amb l’actuació de Joan Dausà, a partir de les nou del vespre, i serà una de les poques actuacions del cantautor en territori català.

Durant tots els dies de concerts, el DJ Luca Feller amenitzarà les nits abans i després dels concerts.

Aquest any, els organitzadors han decidit fer un abonament pels tres dies de festival amb un cost de 50 euros. L’aforament al recinte es d’unes 450 persones.

Cal mencionar que Lo Quiosc de Talarn obre les seves portes demà amb un concert gratuït del grup Pantaleó que presentarà les cançons del seu segon disc ‘L’Apartament’.  Demà també s’inauguraran les obres de millora i ampliació de la zona de restauració oferint una carta gastronòmica més amplia i amb productes de proximitat.

 

Lleida, 26 de maig de 2017

 

 

 

 

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat