Josep Minguell inicia la fase final de les pintures al fresc de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega 

josepminguell

josepminguell2

El conjunt mural serà un dels majors exemples contemporanis arreu del món d’aquesta tècnica pictòrica mil·lenària amb més de 1.000 m2.

La vicepresidenta  Estefania Rufach ha assistit aquest matí a la presentació de la fase final de les pintures al fresc de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, fetes per Josep Minguell. El conjunt mural serà un dels majors exemples contemporanis arreu del món d’aquesta tècnica pictòrica mil·lenària amb més de 1.000 m2.

La tècnica és la utilitzada històricament en grans obres arquitectòniques com la Capella Sixtina. L’artista, un dels màxims exponents internacionals de la pintura al fresc, ha presentat el projecte en un acte conjunt amb l’Ajuntament de Tàrrega, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la parròquia de Santa Maria de l’Alba.

Els esbossos, dibuixos a gran escala i les maquetes preparatòries conformen una exposició que s’ha inaugurat al Museu de Tàrrega Urgell, coincidint amb la presentació del projecte. A l’acte de presentació hi ha assistit la vicepresidenta Estefania Rufach, l’artista, Josep Minguell, l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan i representants del museu i del consistori.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat