Jornades Estratègia 2020

ORIjornades_estrategia_pau_perdices_002_editora_2_5369_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts les Jornades Estratègia 2020. Oportunitat de creixement. Oportunitat de finançament, organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació amb l’objectiu de donar a conèixer als ens locals les prioritats i objectius que fixa la UE pel 2010 i que marcaran la política de cohesió pel nou període de programació 2014-2020.
 

L’administració local haurà de tenir en compte aquests nous objectius a l’hora de presentar projectes amb cofinançament europeu. La presentació de les Jornades, que ha tingut lloc a la sala d’actes, ha anat a càrrec del vicepresident tercer de la Diputació, Pau Perdices, que ha explicat que la corporació ha de ser “el pal de paller a l’hora de fer accessibles les línies de subvencions europees a tots els municipis del territori”.

La jornada s’ha adreçat a càrrecs electes i tècnics de l’administració local. Està previst fer una segona jornada a la Seu d’Urgell el pròxim 18 de juny al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP).

Lleida, 12 de juny de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat