Jornada sobre el foment del talent en el sector agroalimentari i el model de negoci cooperatiu

Jornada_Agrobiofood

Organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la Universitat de Lleida amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

 

La Universitat de Lleida ha acollit aquest dimarts la “Jornada de foment del talent en el sector agroalimentari: el model de negoci cooperatiu”, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entitat sòcia del projecte AgroBioFood b. Ponent, coordinat per la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i la UdL.

 

Emmarcada en l’operació de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya “Demanda AgroBioFood”, aquesta jornada adreçada a la comunitat acadèmica de la Universitat de Lleida, cooperatives i empreses del sector agroalimentari, ha servit per exposar les conclusions més rellevants de l’estudi sobre tendències del mercat europeu, i compartir en una taula rodona les experiències de cooperatives en relació amb aquestes tendències, posant el focus en la identificació i el foment del talent.

 

Tanmateix, en aquesta jornada s’han posat de manifest les sinergies entre el món acadèmic i agroempresarial, transferint coneixement dels estudis realitzats en el marc del projecte AgroBioFood b. Ponent i apropant la fórmula cooperativa i els seus trets diferencials a estudiants i al públic en general.

 

El projecte AgroBioFood b. Ponent, finançat per la Unió Europea, els Fons de Desenvolupament Regional (FEDER), la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, té l’objectiu principal d’impulsar i gestionar la transformació del model econòmic actual de la demarcació de Lleida cap a l’economia verda, afavorint la capacitat de resiliència i productivitat sostenible d’aliments del nostre territori.

 

 

Lleida, 18 d’octubre de 2022

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat