Jornada per impulsar la formació continuada i la qualificació professional a les pimes

Pubill_jornada_PIMEC_003_SLI

Pubill_jornada_PIMEC_002_SLI

La diputada Maria Antònia Pubill ha donat la benvinguda als assistents a la jornada de treball “Noves oportunitats per a l’ocupació, la formació i la qualificació professional”, organitzada per PIMEC

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la jornada de treball “Noves oportunitats per a l’ocupació, la formació i la qualificació professional”, organitzada per PIMEC amb l’objectiu de promoure la formació continuada i donar a conèixer les novetats legislatives en aquest àmbit.

La jornada està adreçada a entitats del tercer sector, acadèmies de formació i centres de Formació Professional, així com a petits empresaris.

La diputada Maria Antònia Pubill ha donat la benvinguda als assistents, juntament amb la presidenta de PIMEC Serveis Ocupacionals i de Qualificació, Imma Estivill, i el president de PIMEC Lleida, Francesc Roig.

La jornada s’ha iniciat amb una conferència inaugural a càrrec de la directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals, Eloisa Anglada, sobre “L’acreditació de competències: una oportunitat per a les empreses i les persones”.

Durant tot el matí d’aquest dimarts es tractaran temes relacionats amb l’ocupació i la formació, informant sobre els “Instruments per a la promoció de l’acreditació de competències: desenvolupament del conveni signat entre PIMEC, el SOC i el Departament d’Ensenyament” i obrint una taula-debat sobre “El nou marc legislatiu per a l’ocupació, la formació i la qualificació professional”.

Una vuitantena de persones han assistit a la jornada.

Lleida, 14 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat