I Jornada Pediàtrica Nereu a Almacelles, amb el suport de la Diputació de Lleida

Nereu_2

Nereu_1_WEB

Nereu_2_WEB

Sota el títol “Moure’s, jugar i gaudir, crea salut”, ha presentat la repercussió del Programa Nereu contra el sedentarisme i l’obesitat infantil

El complex residencial Betula Alba d’Almacelles ha estat l’escenari, aquest matí, de la I Jornada Pediàtrica Nereu, titulada “Moure’s, jugar i gaudir, crea salut”. En l’acte inaugural hi ha pres part el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz.

La Diputació de Lleida és una de les entitats que col·laboren en aquest programa, tal com ha recordat Josep Ibarz, que ha remarcat el compromís de la corporació amb tota mena de projectes que afecten al món de la salut, als quals destina una partida important del seu pressupost anual. “Es tracta –ha dit Ibarz– de fer una aposta important per tot allò que és prevenció, perquè això repercuteix en el futur, reduint les despeses en atenció sanitària”. En el cas del Programa Nereu, la Diputació aporta 250.000 euros.

Organitzada per l’Institut Català de la Salut de Lleida i la Fundació d’exercici i alimentació saludable Nereu, la jornada tenia com a objectiu presentar la repercussió i validesa del Programa Nereu com a eina contra el sedentarisme i l’obesitat infantil i aportar als equips sanitaris una formació complementària i pedagògica útil a les consultes, un benefici que recaurà en els pacients. A més, també s’ha tractat de proporcionar una formació que és demandada per alguns dels professionals que participen en el programa.

Almacelles, 7 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat