Jordi Verdú diu que comprar a les fires és “una inversió en el futur del nostre territori” 

20231022 Fira Alcarras 021

20231022 Fira Alcarras 059

20231022 Fira Alcarras 100

20231022 Fira Alcarras 117

El diputat ha participat a l’acte inaugural de la 31a Fira del Comerç i 11a Fira del Rebost d’Alcarràs i ha destacat la seva capacitat dinamitzadora de l’economia local 

El diputat Jordi Verdú ha participat aquest diumenge en l’acte inaugural de la 31a Fira del Comerç i 11a Fira del Rebost d’Alcarràs, on ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a iniciatives que, com aquesta, suposen invertir en el futur del territori.

A més de Verdú, a la inauguració hi han intervingut l’alcalde Gerard Companys, el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i la presidenta de l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs, Raquel Cuenca. En acabar l’acte, han efectuat un recorregut pels diferents estands de la fira.

En el seu parlament, Jordi Verdú s’ha mostrat honorat pel fet de poder gaudir d’una fira que busca impulsar el desenvolupament econòmic i empresarial d’Alcarràs i del conjunt del territori, i que esdevé una ocasió única per mostrar i celebrar el talent i la dedicació dels nostres comerciants i productors locals, de manera que cada compra que es farà en els prop de 100 estands de la Fira “serà una inversió en el futur del nostre territori”.

En aquest sentit, Verdú ha remarcat que, des de la Diputació, “valorem molt positivament aquestes iniciatives com una eina per promoure el sector agroalimentari”, i és per aquest motiu que, des del Patronat de Promoció Econòmica, es dona suport al teixit econòmic de les comarques de Lleida mitjançant l’organització de diferents accions, entre les quals destaquen la participació en fires locals amb un estand propi en el què participen els diferents productors, la posada en marxa d’eines tecnològiques per apropar productors i consumidors o diferents accions de promoció dels productes locals.

En aquesta mateixa línia, Jordi Verdú ha dit que, “a través de la xarxa de Punts d’Atenció GLOBALleida i del nostre catàleg de serveis”, s’està donant suport actiu a les empreses, que d’aquesta manera disposen de “portals d’accés a serveis especialitzats que poden ajudar a créixer, innovar i competir a nivell global” en un món empresarial “cada vegada més competitiu”.

Organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs, la fira se celebra durant tot el dia d’avui a la plaça del Mercat d’Alcarràs, on s’ofereix l’exposició de productes, serveis, confitures, conserves i embotits per part dels comerços, empreses de serveis i productors de proximitat de l’àmbit de la fruita i la carn. A més, es pot gaudir d’activitats diverses, com ara exhibicions de gimnàstica rítmica, taekwondo i ball, un espectacle itinerant, tallers per a infants, exposicions, etc. Tot plegat amb l’objectiu de donar a conèixer Alcarràs i els seus productes, donant així una empenta al teixit comercial i productiu de la vila i projectant la fruita i la carn de la terra.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat