Jordi Verdú destaca els valors que fomenta la Lliga Ponent en l’acte de lliurament de premis de la temporada 2019

Lliga_Ponent03

Lliga_Ponent01

El diputat ha participat en l’acte, celebrat a Algerri i que ha distingit els millors corredors de 10 i 5 kilòmetres de les curses populars

El diputat Jordi Verdú va participar el divendres al vespre a la gala de lliurament de premis corresponents a la Lliga Ponent 2019, celebrada al Local Social d’Algerri.

A més de Verdú, l’acte va comptar amb la participació de l’alcalde d’Algerri, Miquel Plensa, i del representant territorial d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura, a més dels organitzadors de la Lliga Ponent, el Club Esportiu Atletisme Ponent i Iter5.

En la seva intervenció, Jordi Verdú va destacar el clima de companyonia que es genera a la Lliga Ponent, així com el fet que es fomenten la pràctica esportiva i els hàbits saludables, a més de promocionar el territori. Uns valors, aquests, que la Diputació impulsa i que es posen de manifest en que la corporació patrocina la Lliga i també moltes de les curses que en formen part, gairebé una cinquantena. Per tot plegat, Verdú va felicitar els organitzadors, els campions i tots els participants.

Posteriorment es va procedir a l’acte de lliurament de premis de la Lliga Ponent, que va tenir com a guanyadors absoluts, en els 10 kilòmetres, Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners) i Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), i en els 5, Sergi Nunes (Runners Balaguer) i Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners). Per equips, els Clos Pons Thai Runners va ser el guanyador en les dos distàncies. També van ser premiats els corredors amb més curses, que van ser, en els 10 kilòmetres, Ivan Suàrez (Stargardt Go!) i Consol Bosch (Xafatolls), i en els 5, Albert Dolcet i Àngels Sánchez, tots dos del Maiparem Alcarràs. Finalment, també es va dur a terme un acte de reconeixement al fotògraf Joan Ramon Tarragó per la seva tasca a les curses.

 

Algerri, 29 de març de 2020

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat