Jordi Latorre i Carles Gibert participen a l’acte de lliurament de productes als guanyadors de la Campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ de la Xarxa de Barris

Juneda ha acollit l’entrega de guardons d’una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el comerç local i donar a conèixer els municipis que hi participen    

El vicepresident primer de la diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha participat aquest dissabte a Juneda en l’acte de lliurament de productes als guanyadors de la 12a Campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ de la Xarxa de Barris.

L’acte s’ha desenvolupat al Pista Parc Alegria de Juneda sota l’organització de l’Ajuntament. Latorre, que ha estat acompanyat pel diputat Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha estat rebut per l’alcalde Antoni Villas i la resta de la corporació municipal. Durant el dinar celebrat en motiu de la campanya, al qual han assistit un centenar de persones, s’ha procedit al lliurament de lots a la trentena de representants dels municipis participants de la 12a Campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’.

Al marge de l’àpat, la jornada ha inclòs un recorregut pel patrimoni cultural i arquitectònic de Juneda i un tast de vins de les Garrigues conduït per un sommelier. Durant el dinar tradicional garriguenc, els assistents han rebut un lot de productes de la comarca.

Latorre ha destacat que “tenim la necessitat de promoure els productes de proximitat i que de vegades no valorem prou. S’ha de treballar pel comerç local i l’economia de proximitat perquè els nostres pobles segueixin vius i pròspers”.

La Campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ és una iniciativa conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics. Es tracta d’un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els municipis organitzadors. Els premis consisteixen en experiències que inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat