Jordi Latorre fa una crida a donar suport a l’AFANOC al Posa’t la Gorra! de Mollerussa

POSA'T LA GORRA-1

El vicepresident de la Diputació de Lleida ha participat en la festa, celebrada al Teatre L’Amistat, i ha posat en relleu que la pandèmia ha provocat una frenada en els ingressos d’una entitat que fa una tasca clau.

Jordi Latorre, vicepresident primer de la Diputació de Lleida, ha participat aquest diumenge al matí a la 5a edició del Posa’t la Gorra! a Mollerussa.

L’acte s’ha celebrat al Teatre L’Amistat de Mollerussa sota l’organització de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), i a més de Latorre, hi han pres part Marc Solsona, alcalde de Mollerussa. Jordi Latorre ha esta acompanyat del diputat Francesc Sabanés, mentre que Maite Montañés, vicepresidenta de l’AFANOC i delegada a Lleida d’aquesta entitat, no ha pogut assistir-hi per qüestions d’agenda.

En la seva intervenció, Latorre ha destacat la tasca de l’AFANOC, que s’està veient força dificultada perquè la pandèmia ha impedit que les diferents festes del Posa’t la Gorra! siguin tan multitudinàries com en anys anteriors, de manera que han disminuït els ingressos. És per aquest motiu que Latorre ha refermat el compromís de la Diputació de Lleida i ha fet una crida a donar suport a l’AFANOC i a tots els nens i nenes, així com a les seves famílies.

En acabar els parlaments, els presents han pogut gaudir de l’animació infantil ‘Pell de gallina’, a càrrec de Sac Espectacles.

Aquesta era la cinquena edició de la festa més emblemàtica de l’AFANOC Lleida a la capital del Pla d’Urgell, i la segona en què es feia sota les restriccions sanitàries. En aquesta ocasió, a més, s’ha estrenat ubicació al Teatre L’Amistat, que ha acollit una festa en què les gorres, dissenyades en aquesta oportunitat per Natura, han estat les protagonistes.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat