Jordi Latorre expressa el suport de la Diputació de Lleida a l’AFANOC assistint al concert Rock pels Xuklis a la Seu Vella

Concert Xuklis_1

Concert Xuklis_2

La festa ha inclòs les actuacions musicals d’El Pájaro Loco i de David Uclé, i tindrà continuïtat aquest diumenge amb el Posa’t la Gorra, que se celebrarà al mateix lloc en format més reduït.

Jordi Latorre, vicepresident primer de la Diputació de Lleida, i el diputat Jaume Rutllant han assistit aquest dissabte al vespre a la 2a edició del Rock pels Xuklis, concert de música en solidaritat amb els adolescents i joves amb càncer que ha tingut lloc a la Seu Vella de Lleida sota l’organització de l’AFANOC Lleida.

El concert ha inclòs una primera part a càrrec d’El Pájaro Loco, tribut a Loquillo y los Trogloditas, que ha donat pas a l’acte protocol·lari, en què Latorre hi ha participat juntament amb Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC i Ignasi Amor, regidor de l’Ajuntament de Lleida. En la seva intervenció, Latorre ha manifestat tot el suport de la Diputació de Lleida en aquesta “etapa de recuperació de la vida”, fent referència a que la situació actual ha millorat i “deixar fer actes i activitats com les d’avui”. Latorre ha valorat de forma molt positiva la feina que fa AFANOC, tot reiterant el fet que intentin finançar les seves activitats de forma privada. Per últim, ha destacat la “gran tasca que fa AFANOC, tan social com emocionalment”. La festa s’ha acabat amb una interpretació musical a càrrec de David Uclé.

Cal remarcar que aquest diumenge, dia 13, també a la Seu Vella, se celebrarà la vuitena edició del Posa’t la Gorra –ajornada el passat mes de febrer–, però en un format més petit adaptat a la realitat que estem vivint. És per aquest motiu que no es realitzarà la lectura del manifest per evitar posar en risc a qualsevol infant i/o adolescent amb càncer i s’ha volgut donar més força al concert Rock pels Xuklis.

 

Lleida, 12 de juny de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat