Joan Talarn reivindica “seguir lluint la nostra capacitat per a la creació audiovisual”

SOMCINEMA1

SOMCINEMA2

SOMCINEMA3

l president de la DEiputació ha participat en la inauguració del 14è Festival de l’Audiovisual Català. Som Cinema, que se celebra a Lleida entre els dies 18 i 22 d’octubre 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest dimecres en la inauguració del 14è Festival de l’Audiovisual Català. Som Cinema, que ha tingut lloc a l’Auditori del Campus de Cappont, amb la projecció de la pel·lícula ‘Beach House’, d’Héctor Hernández, i que se celebrarà fins al 22 d’octubre.

Talarn ha estat acompanyat del vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, Joan Busqueta; la productora executiva de Suggeriments, Carmina Pardo; el president de la Fundació Horitzons 2050, Antoni Gelonch; la regidora de Cultura de la Paeria, Pilar Bosch, i el conductor de la gala, Jordi Villacampa.

En la seva intervenció, Joan Talarn ha començat recordant que “Lleida és terra d’oportunitats”, i que el festival Som Cinema “és patrimoni de la realitat sociocultural lleidatana”. Per això ha reivindicat que les comarques de Lleida seguim “lluint la nostra capacitat per a la creació audiovisual”, i que “la capacitat de treballar de manera col·lectiva, compartint objectius i esmerçant cada un de nosaltres els esforços que tenim a la nostra mà. A Lleida no ho sabem fer d’una altra manera, en el fet econòmic i també en les produccions culturals, i ben orgullosos que n’hem d’estar”.

Lleida, 18 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat