Joan Talarn reivindica la gran tasca d’AREMI amb les persones amb paràlisi cerebral 

Aremi1

Aremi2

Aremi4

Aremi5

Talarn ha refermat el suport de la Diputació de Lleida amb l’associació lleidatana, amb la voluntat de seguir millorant la qualitat de vida de tot el col·lectiu de persones usuàries i famílies que en seran directament  beneficiàries

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions d’AREMI, acompanyat del diputat de Salut Pública, Òscar Martínez. Talarn ha posat en valor la gran tasca que l’associació està duent a terme amb les persones amb paràlisi cerebral, “garantint els seus drets, les seves necessitats i la màxima autonomia i ajudant-los a ells i a les seves famílies a encarar el futur amb il·lusió i confiança”.

En aquest sentit, Talarn ha refermat el suport de la Diputació de Lleida amb l’entitat “ja que el seu valor fundacional és el de defensar la dignitat i les capacitats del col·lectiu de persones amb grans necessitats de suport”; per aquesta raó, explica que des de la Diputació de Lleida seguiran col·laborant amb l’associació lleidatana “perquè aquesta col·laboració permet millorar la qualitat de vida de tot el col·lectiu de persones usuàries que en seran directament beneficiàries”.

Talarn ha estat rebut per la presidenta d’AREMI, Mercè Batlle; el director general d’AREMI, Santi Atienza, i la vicepresidenta d’AREMI, Elisenda Ros. De la mà de la directora de l’Escola, Maria Lax, ha visitat les aules i ha saludat els professors i usuaris. També ha conegut el Centre de Teràpia Ocupacional, acompanyat de la directora tècnica, Vanessa Olaya.

Lleida, 27 de setembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat