Inauguració de la reforma de la Cooperativa de Vilanova de Segrià, reconvertida en espai social

Cooperativa_Vilanova01

Cooperativa_Vilanova03

Cooperativa_Vilanova05

Cooperativa_Vilanova02

El president de la Diputació posa en valor el fet que s’hagi dotat d’un nou ús a un edifici, en una actuació que permet millorar recuperar la memòria del poble

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la reforma de l’antiga Cooperativa del Camp de Vilanova de Segrià, convertida ara en nou espai social per al poble.

 

Talarn, que ha estat acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Latorre, i pel diputat Jordi Verdú, ha estat rebut per l’alcalde Jordi Figuerol, pel president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, per la resta de la corporació municipal a l’Ajuntament i alcaldes de la zona, on ha signat al Llibre d’Honor abans de traslladar-se a l’antiga Cooperativa del Camp.

 

Allí s’ha procedit a la descoberta de la placa inaugural i posteriorment la comitiva ha entrat a l’espai social. Davant un gran nombre de veïns i veïnes de Vilanova de Segrià que han omplert la sala, Talarn ha felicitat al municipi i els seus habitants perquè la reforma de la Cooperativa suposa la consecució “d’un nou espai social”, en una actuació executada sota la iniciativa de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Lleida.

 

El president ha volgut destacar que “un espai que compartim sempre és bo perquè ens ajuda a ser poble”. En aquest cas, ha destacat que amb la reforma de l’antiga Cooperativa, s’ha creat un nou equipament per al poble i s’ha recuperat la memòria històrica dels vilanovins, assegurant que és important que aquests elements memorístics continuen existint i que és tot un encert “haver conservat el nom de la Cooperativa per poder transmetre de generació en generació com era Vilanova de Segrià i com volem que sigui”.

 

L’acte també ha inclòs la intervenció de Josep Vila, ex alcalde de Vilanova de Segrià durant el mandat del qual es va impulsar el projecte de reforma de la Cooperativa. La inauguració ha acabat amb una actuació musical a càrrec de l’Escola de Música L’Intèrpret de Lleida.

 

 

 

Vilanova de Segrià, 18 de gener de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat