Joan Talarn elogia l’aposta de Vila-sana per l’esport com a eina per fer arrelar projectes de vida i persones al territori

VILA-SANA AJUNTAMENT

VILA-SANA PAVELLÓ-1

VILA-SANA PAVELLÓ-2

VILA-SANA PL. AMISTAT

El president de la Diputació ha inaugurat la plaça de l’Amistat i l’ampliació de les grades del pavelló on juga l’Hoquei Club Patí Vila-sana, una entitat que “ja és tota una referència nacional”.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la plaça de l’Amistat i de l’ampliació de les grades del Pavelló Municipal de Vila-sana, un acte durant el qual ha posat en valor l’aposta que el municipi ha fet per l’esport com a eina per fer arrelar persones al territori.

Talarn ha expressat, en la seva intervenció, la satisfacció que suposa per a la Diputació de Lleida el fet que Vila-sana disposi de dos nous espais públics, dos espais que “són per fer poble, per socialitzar”, i que per aquest motiu passen a ser espais cívics més que públics.

En aquest sentit, el president ha recordat que un dels secrets per tal que els nostres pobles recuperin veïnatge i puguin afrontar amb garanties el repte de l’arrelament de projectes de vida i de les persones és mantenir una xarxa de relacions socials forta més enllà de la jornada laboral, quelcom que Vila-sana ha sabut potenciar cuidant la cultura, el turisme, l’entorn natural i, “de manera especialment decidida els últims anys, amb l’esport”, i més concretament amb un club, l’Hoquei Club Patí Vila-sana, que “ja és tota una referència nacional”.

La doble inauguració s’ha iniciat a l’Ajuntament, on Joan Talarn ha estat rebut per l’alcalde Jaume Caballé i la resta de la corporació municipal, i on ha signat al Llibre d’Honor. Des d’allí s’han traslladat a la zona esportiva, on han fet un recorregut per la plaça de l’Amistat i posteriorment a les instal·lacions del Pavelló Municipal, on a continuació s’ha disputat el partit de l’OK Lliga Femenina entre l’Hoquei Club Patí Vila-sana i el Club Hoquei Sant Cugat.

Cal recordar que, amb les obres de reforma i ampliació del pavelló, el recinte ha passat de 300 a 400 localitats, donant així resposta al gran suport de l’afició a l’equip, que havia fet que el pavelló es quedés petit en més d’una ocasió. Tot i que la inauguració oficial s’ha fet avui, les grades ja es van estrenar a finals d’octubre després que el Vila-sana hagués hagut de disputar a Bell-lloc els dos primers partits com a local de l’OK Lliga, la màxima competició de l’àmbit estatal. L’actuació al pavelló ha tingut un pressupost de 100.000 euros i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat