Joan Talarn assisteix a la presentació dels 16 equips del Club Esportiu Pla d’Urgell

CEPU_01

L’acte s’ha celebrat al camp de futbol de Bellvís

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha assistit aquest divendres a la presentació oficial dels equips de l’Escola de Futbol del Club Esportiu Pla d’Urgell (CEPU) per a la temporada 2019-2020, celebrada al camp de futbol de Bellvís. Talarn, que és alcalde de Bellvís, ha estat acompanyat pel diputat Ramon Cónsola, el cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i per la junta directiva del CEPU, encapçalada per Miquel Font.

Joan Talarn ha assegurat que és un orgull poder oferir al Club Esportiu Pla d’Urgell les instal·lacions del camp de futbol de Bellvís, “on poder veure i gaudir d’aquest esport base que tenim a les nostres terres”. Així, ha destacat que “és un goig veure com l’esport és allò que transmet més valors i ens prepara per fer-nos adults”. Finalment, Talarn els ha desitjat una gran temporada.

Cal destacar que el Club Esportiu Pla d’Urgell compta amb un total de 16 equips que participen en les competicions de base. La presentació d’aquest vespre ha estat precedida pel repartiment de la roba de cara a la nova temporada i per l’assemblea general del club.

 

Bellvís, 1 de novembre de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat