Joan Reñé rep els responsables del projecte solidari CATINDjove de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques

La iniciativa ha comptat amb el suport de la Diputació i ha permès recollir i utilitzar 30 mòbils i 14 tauletes per als infants de l’escola Sirena Primary School de l’Índia amb una APP

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut Daniel Shah i Francesc Solans, coordinadors de CATINDjove, un projecte solidari que ha dut a terme amb èxit l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques amb el suport de la Diputació. Daniel Shah és l’impulsor de la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, una ONG per al desenvolupament i ajut al Tercer Món, mentre que Solans és professor de tecnologia de l’INS Josep Vallverdú.

Amb aquesta visita, Daniel Shah ha volgut agrair personalment el suport de la Diputació de Lleida a aquest projecte que ha facilitat 14 tauletes i 30 dispositius mòbils a l’escola Sirena Primary School de l’Índia amb una APP, anomenada Seekhana (que en hindú significa ‘aprendre’) dirigida als infants de l’Índia.

L’escola, situada al sud de Calcuta, no disposava de cap ordinador i l’arribada d’aquest material ha obert una nova dinàmica a l’escola.

El grup d’escolars de l’IES Josep Vallverdú que ha dut a terme el projecte ha estat format per 13 noies i 6 nois que han cursat la matèria de tecnologia amb el professor Francesc Solans, que va ser qui va impulsar una iniciativa que els ha permès aprendre a través d’aquest projecte.

La iniciativa ha comptat amb el suport del Consell Comarcal, dels Ajuntaments, de les escoles, de diferents empreses i institucions i de la Diputació de Lleida, que en l’anterior visita dels seus responsables ja els hi va lliurar 25 mòbils en desús a la corporació amb la previsió de reutilitzar-los com a material educatiu.

Lleida, 23 de gener de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat