Joan Reñé presideix la inauguració de les noves piscines municipals d’Alpicat

piscines_Alpicat_WEB

piscines_Alpicat_SLI

La nova instal·lació compta amb tres piscines i una làmina d’aigua que ha passat de 434 a 1.000 metres quadrats

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit avui la inauguració de les noves piscines municipals d’Alpicat.

Reñé ha estat acompanyat per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i per la resta de la corporació municipal i diferents alcaldes del Segrià, tot plegat en una jornada que ha estat oberta a tots els veïns i veïnes del poble, ja que amb motiu de la inauguració s’ha pogut gaudir d’un parc aquàtic i del primer bany de la temporada. En la seva intervenció, Reñé ha dit que es tracta d’un “equipament excepcional, que era imprescindible i necessari i que formava part del projecte de mandat de Joan Gilart i del seu equip de govern”, als quals ha felicitat per l’esforç dut a terme i per haver posat “a disposició dels veïns i veïnes un espai d’aquestes característiques”.

Unes característiques força especials, ja que, com ha recordat Reñé, avui dia les piscines municipals són “recintes on a l’estiu s’hi concentra molta activitat” i que adquireixen una dimensió semblant a la que seria la de l’àgora dels grecs com a “lloc de trobada i de compartir i conviure”, motiu pel qual ha reiterat la felicitació als alpicatins i alpicatines per poder gaudir, a partir d’ara, “d’un dels equipaments d’estiu més importants del Segrià i de les comarques de Lleida”.

El nou equipament suposa una renovació pràcticament total de la instal·lació, amb la remodelació i ampliació dels elements que la formen i l’adequació de tot l’entorn. Com ha recordat l’alcalde Joan Gilart, el recinte gairebé ha doblat la seva superfície, que ara és de 7.000 metres quadrats, mentre que la làmina d’aigua ha passat de 434 a 1.000 metres quadrats repartits en tres piscines, tot plegat amb un concepte de “piscines familiars”.

A més, les noves piscines donen resposta a la gran activitat que hi ha a Alpicat tots els estius, amb la campanya de bany, els cursets de natació i les estades, a més de passar a completar encara més l’oferta lúdica i esportiva que ofereix la zona del Parc del Graó, una àrea on també hi ha el pavelló poliesportiu, un camp de futbol, rocòdrom, pistes d’hoquei, futbol sala, pàdel, tennis, etc.

 

 

Alpicat, 17 de juny de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat