Joan Reñé presideix la inauguració de la reforma de l’Ajuntament de Sudanell

Inauguracio_Sudanell_WEB

Inauguracio_Sudanell_SLI

La Diputació de Lleida ha col·laborat econòmicament amb l’aportació de 60.000 euros en la instal·lació d’un ascensor, la millora de l’accessibilitat a l’edifici i el projecte de reforma i condicionament de l’interior

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit avui la inauguració de la reforma de l’edifici de l’Ajuntament de Sudanell.

Reñé ha estat acompanyat pel diputat Josep Ibarz i ha estat rebut per Josep M. Sanjuan, alcalde de Sudanell, i per la resta de la corporació municipal, en un acte al que també hi han assistit diferent representats d’empreses i alcaldes de poblacions veïnes.

Després de la descoberta d’una placa commemorativa, tots ells han efectuat una visita a les noves dependències del consistori. La Diputació de Lleida ha col·laborat econòmicament amb l’aportació de 60.000 euros en una actuació que ha suposat la instal·lació d’un ascensor i la millora de l’accessibilitat a l’edifici, a més del projecte de reforma i condicionament de l’interior de l’Ajuntament.

En la seva intervenció, Joan Reñé ha destacat que la reforma dóna resposta a les necessitats de Sudanell pel que fa a “un edifici emblemàtic com és l’Ajuntament”, del qual ara els veïns i veïnes en podran gaudir i fer-lo seu gràcies a que “s’han eliminat barreres arquitectòniques” i s’ha guanyat en comoditat. És per aquest motiu que el president de la Diputació ha mostrat la seva satisfacció pel fet d’haver pogut donar suport al projecte de reforma, tot plegat dins la línia de treball de la corporació de “ser un paraigües on tots ens puguem cobrir”.

 

Sudanell, 29 de juliol de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat