Joan Reñé participa a la reunió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani

Taula_Corredor_Mediterrani_1

Taula_Corredor_Mediterrani_2

S’ha celebrat aquest dimecres a Barcelona amb l’objectiu d’iniciar les tasques dels grups de treball

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres a la reunió institucional que s’ha celebrat a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona per tal d’iniciar les tasques del grups de treball de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani. La reunió ha estat presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

La primera reunió de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani es va celebrar el passat 25 de maig sota la presidència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. S’hi va reivindicar la necessitat que el Corredor Mediterrani formés part de manera prioritària de les agendes dels governs espanyol i francès. La importància d’aquesta infraestructura rau en la seva capacitat de connectar Catalunya amb el món, d’impuls i d’internacionalització de l’economia catalana, de generació d’ocupació, de reforç de les oportunitats d’invertir a Catalunya, de posar en valor els clústers i pols econòmics de manera global, i d’estímul per al desenvolupament del país en termes generals.

Arran d’aquella primera reunió, s’han iniciat un seguit de trobades dels grups de treball que s’han constituït per tal de poder encarar la feina prevista amb la màxima especificitat. És en aquesta línia de treball que s’emmarca la trobada d’aquest dimecres.

Barcelona, 20 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat