Joan Reñé: ‘Les aspiracions nacionals del poble català obtindran, més aviat que tard, el seu fruit’

Commemoració_77_Luis_Companys (1) XA

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest matí en el l’acte commemoratiu en memòria del 77è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys, que s’ha celebrat al monument dedicat al president, al municipi d’El Tarròs. L’acte ha estat presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret.

En el seu parlament, Joan Reñé ha destacat que l’exemple de Lluís Companys “continua sent dolorós per als catalans, però al mateix temps, el seu sacrifici, la seva fermesa personal i institucional, sempre ens ha marcat el camí d’una dignitat nacional que no hem perdut mai”.

El president de la Diputació de Lleida ha assenyalat, sobre el moment que es viu a Catalunya, que “sabem que no serà fàcil i ens ho posaran encara més difícil, però les aspiracions nacionals del poble català  obtindran, més aviat que tard, el seu fruit”.

L’acte ha començat amb la interpretació d’una peça musical, que ha donat pas als parlaments de Ramon Farré, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell, Joan Reñé, Amadeu Ros, alcalde de Tornabous, i la consellera Meritxell Serret. En acabar, tots ells han fet una ofrena d’una corona de llorer al monument a Lluís Companys.

 

 

El Tarròs, 15 d’octubre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat