Joan Reñé inaugura la urbanització dels carrers Excorxador i Paixana a Massalcoreig

Massalcoreig-1

Massalcoreig-2

La Diputació ha finançat amb 112.157 euros una intervenció que en total n’ha costat 124.025

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest divendres a Massalcoreig la urbanització dels carrers Escorxador i Paixana.

Reñé ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de Massalcoreig, Francesc Juste, i per la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, María José Invernón, a més de la corporació municipal i altres alcaldes de la comarca. Des d’allí s’han traslladat a peu a la zona urbanitzada, on el president de la Diputació ha fet el preceptiu tall de cinta. L’obra ha costat 124.025 euros, dels quals 112.157 han estat aportats per la Diputació.

En el seu parlament, Reñé ha assenyalat que, per a la Diputació, és un orgull poder ajudar a “urbanitzar un entorn que ara ha quedat molt bé, molt integrat dins el municipi i que tothom manifesta la seva satisfacció pel resultat final”, i que ve a ser “com un mirador de tota la plana i de l’horta de Massalcoreig”. Un canvi que, segons el president, “ha posat en valor una zona” que abans era de camins de terra i en mal estat.

Per la seva part, Francesc Juste ha mostrat la seva satisfacció per una intervenció que ha qualificat com “molt important” perquè ha permès “endreçar i reordenar una zona que abans estava gairebé oblidada i que ara és apta per aparcaments, per passejar, etc.”.

L’alcalde de Massalcoreig ha puntualitzat que les actuacions no acabaran aquí i que “intentarem continuar millorant aquesta àrea”, a la vegada que ha agraït el suport permanent de la Diputació per tal de tirar endavant aquest projecte.

Massalcoreig, 15 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat