Joan Reñé inaugura la Sala de Vetlles de Rosselló

Foto Sala Vetlles Rosselló-4_SLI

La Diputació ha cobert 80.000 dels 130.000 euros del cost de l’actuació

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest matí la nova Sala de Vetlles de Rosselló, un equipament que ha tingut un cost de 130.000 euros dels quals 80.000 han estat aportats per la Diputació.

Joan Reñé s’ha desplaçat a Rosselló acompanyat, entre d’altres, per la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Pujol; del cap de relacions amb Entitats i Associacions, Antoni Fo i la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernón, i ha estat rebut, a la mateixa Sala de Vetlles, per l’alcalde de Rosselló, Josep Abad, per la corporació municipal, dirigents d’associacions locals i alcaldes de municipis veïns.

Un cop descoberta la placa d’inauguració, Joan Reñé ha visitat l’equipament, situat al Camí d’Alpicat, a tocar del cementiri de Rosselló. El president de la Diputacióha destacat el fet que “poc a poc tots els municipis es van implicant en oferir a la ciutadania aquesta mena de serveis en els que la Diputació hi participa d’una forma molt clara”. Reñé s’ha referit a les especials connotacions que presenten infraestructures d’aquesta naturalesaque tenen com a objectiu “dignificar amb el màxim respecte el moment en què una persona traspassa”, un tràngol difícil per a les famílies.

Per la seva part, l’alcalde de Rossellóha explicat que l’equipament disposa de “dos sales de vetlla per un cas d’urgència, tot i que en el funcionament normal només serà d’una”. Respecte a la ubicació, a tocar del cementiri, l’alcalde considera que així s’han evitat possibles molèsties per als veïns i veïnes i que la zona “disposa d’un bon aparcament”. Josep Abad ha agraït l’aportació econòmica de la Diputació, que ha fet realitat “un equipament de gran importància i que ofereix un servei més i unes facilitats al municipi”.

Posteriorment, el president i l’alcalde s’han traslladat a la Llar de Jubilats de Rosselló, situada als baixos de l’Ajuntament, on han dut a terme una visita que acabat amb un refrigeri.

Rosselló, 22 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat