Joan Reñé inaugura el sisè Màster en Govern Local, impulsat per la Diputació de Lleida i l’Associació Catalana de Municipis

Es desenvoluparà en dues fases fins al juny del 2019 i parteix amb l’objectiu que els participants aconsegueixin una correcta capacitació de cara a la direcció i la gestió públiques dels municipis, les comarques i les regions


La Sala Polivalent de la Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la inauguració del Màster en Govern Local, que arriba a la seva sisena edició. El Màster està impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Diputació de Lleida i ha estat inaugurat pel president de la Diputació, Joan Reñé.

En la seva intervenció, Reñé ha destacat la complicitat entre l’ACM i la Diputació per tal de tirar endavant un projecte que ha d’esdevenir una eina clau en la formació dels dirigents municipals del territori. En aquesta primera jornada, també han intervingut Joaquim Ferrer, secretari d’Administracions Locals del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, i Judith Gifreu, professora titular de Dret administratiu i directora de la Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics de la Universitat Autònoma de Barcelona. La sessió inaugural ha anat a càrrec de Xavier Forcadell, coordinador general de la Diputació de Barcelona.
El Màster en Govern Local està organitzat per la Fundació Aula d’Alts Estudis d’Electes (FAAEE) de l’ACM i la Diputació de Lleida i neix de la consciència d’aplicar una correcta direcció i gestió públiques per tal que els municipis, les comarques i les regions continuïn essent el motor d’Europa. El Màster en govern local presenta un format que s’adequa a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), derivat del procés de Bolonya. El primer curs d’aquest Màster, que oferia 22 places, es desenvoluparà de gener a juliol d’enguany, mentre que el segon curs anirà de setembre de 2018 a juny de 2019, havent-se de completar amb el treball de recerca al setembre de 2019.

Lleida, 19 de gener de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat