Joan Reñé inaugura el Local de Joves ‘El Niu’ de Foradada

Foradada_5

Foradada_3 - Còpia

La Diputació de Lleida inverteix 15.800 euros en les obres dels acabats del local social

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest matí la inauguració del Local de Joves ‘El Niu’, a Foradada. L’aportació de la Diputació per aquesta nova instal·lació ha estat de 15.800 euros i cobrirà les necessitats del teixit social més jove del municipi de la Noguera.

Reñé ha estat rebut al Poliesportiu de Foradada per l’alcaldessa, Maricel Segú, pel diputat provincial Eloi Bergós; la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Canadell, a més de regidors del municipi i alcaldes de pobles veïns.

Des d’allí, s’han traslladat a peu al Local de Joves ‘El Niu’, on el president de la Diputació ha descobert la placa commemorativa. En el seu parlament, Joan Reñé ha destacat el tarannà de l’ens que presideix de “posar sempre en valor els equipaments que tenim al nostre territori, donat que ajuden en el seu dia a dia als habitants dels nostres municipis”. Alhora, el president de la Diputació ha explicat que “és per a tots nosaltres una satisfacció poder continuar apostant per les millores que necessiten els nostres veïns en moments de tanta dificultat econòmica”.  Per la seva part, l’alcaldessa de Foradada ha expressat el seu agraïment a la Diputació “perquè en tot moment ens fa costat a tots els nuclis que tenim pocs habitants. Amb aquesta millora, els nostres joves podran gaudir d’un espai perfecte per a la celebració i preparació de les diferents activitats que organitzen durant l’any”.

Posteriorment, s’ha dut a terme una vista a les instal·lacions del local, on també s’hi ha fet un esmorzar popular.

Foradada, 16 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat