Joan Reñé i la Diputació de Lleida, un any més al costat del ‘Posa’t la Gorra!’, que omple la Seu Vella de tallers i activitats

Gorra_2018_SLI

La jornada, celebrada sota el lema “Vine a la festa que ens fa iguals”, ha comptat amb la presència del president Joan Reñé i del diputat Josep Ibarz.


La Diputació de Lleida ha mostrat un any més tot el seu suport al ‘Posa’t la Gorra!’, la campanya de sensibilització organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). El president Joan Reñé, acompanyat del diputat Josep Ibarz, ha volgut ser present a la jornada, que s’ha celebrat a la Seu Vella de Lleida sota el lema “Vine a la festa que ens fa iguals”.
El president de la Diputació ha estat rebut per la delegada a Lleida d’AFANOC, Maite Montañés, i per la coordinadora d’aquesta entitat, Victòria Cano, i ha efectuat un recorregut per les diferents activitats que s’han dut a terme. Reñé ha expressat el seu recolzament incondicional i el de tota la corporació a una iniciativa que enguany compleix la seva cinquena edició i que ha ofert actuacions i tallers diversos focalitzats en els més petits, a més de la lectura del manifest a càrrec de menors que han patit càncer. Reñé ha destacat que “és un dia de solidaritat i de manifestar el nostre suport a AFANOC i als nens malalts”, en una jornada que “demostra la riquesa de la societat en el sentit d’estar al costat dels que pateixen i transmetre’ls el nostre escalf”.
Com és habitual, la jornada ha comptat amb la visita de nombroses famílies que s’han sumat a una festa el fil conductor de la qual ha estat el XukliPirata i el seu tresor, que era precisament la família. La cita ha estat presentada per Núria Marín, Nando Escribano i Toñy Castillo. L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. ‘Posa’t la Gorra!’ és la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que es duen a terme des de l’AFANOC. La gorra ha estat dissenyada per Desigual, que ha creat un model alegre i colorit, exclusiu per a la festa.

Lleida, 18 de febrer de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat