Joan Reñé felicita el Lleida Llista per ser el primer club lleidatà en aconseguir un títol europeu i pel nivell d’excel·lència obtingut

recepcio_ICG_WEB

recepcio_ICG_SLI

El president de la Diputació de Lleida rep l’ICG Software Lleida Llista amb motiu de la conquesta de la Copa CERS d’hoquei patins

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut avui l’ICG Software Lleida Llista amb motiu de la proclamació de l’equip lleidatà com a campió de la Copa CERS d’hoquei patins.

Durant l’acte, celebrat a la Sala Viladrich, Reñé ha felicitat la representació del Lleida Llista, encapçalada pel seu president, Enric Duch, i per l’entrenador, Albert Folguera, a més dels components de la plantilla, amb el capità Andreu Tomàs al capdavant. L’expedició del Llista duia el trofeu que l’acredita com a campió.

Reñé ha encoratjat l’equip i el club “a seguir creixent” i ha destacat la gran tasca que realitza des de fa molts anys i que li ha permès aconseguir aquest gran èxit i obtenir el nivell d’excel·lència actual. En l’intercanvi d’obsequis, el president de la Diputació ha lliurat al club la litografia dels mussols de Guinovart i una bossa per cada jugador amb diferents productes de proximitat.

Cal recordar que el Llista va esdevenir, diumenge passat, en el primer club lleidatà en aixecar un títol europeu, una fita que va aconseguir al Pavelló Onze de Setembre en derrotar a la final el Barcelos portuguès a la tanda de penals, en un partit que, com el de semifinals davant el Breganze italià, va comptar amb el suport des de la llotja del president de la Diputació, que a més va lliurar el trofeu a Andreu Tomàs.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat