Joan Reñé felicita Carles Pigem pel seu primer títol com a professional del golf

Rebuda_Pigem1

El jugador lleidatà va estrenar el seu palmarès al Yeangder TPC de Taipei

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dijous al seu despatx la visita del golfista lleidatà Carles Pigem, al qual ha felicitat pels seus èxits esportius.

Carles Pigem Xammar, de 26 anys i que en porta quatre jugant com a professional dins l’Asian Tour, va aconseguir recentment el primer títol del seu palmarès, en imposar-se al desempat del Yeangder TPC, a Taipei.

Joan Reñé ha felicitat Pigem per aquest important títol i l’ha encoratjat a “seguir treballant i entrenant per afegir-ne més en el futur”, un fet que, segons el president, està “convençut que serà així”. El jugador lleidatà, per la seva part, ha agraït la felicitació del president i “els quatre anys de recolzament per part de la Diputació” des que va aterrar a l’Asian Tour.

Carles Pigem havia tingut a tocar el seu primer triomf en diferents tornejos, però no va ser fins aquest campionat en què va poder emocionar-se amb l’estrena del seu palmarès. El golfista de Raimat va lliurar una tarja de 67 cops a la darrera jornada, inclòs un birdie al forat 18 que li va permetre forçar el desempat davant el japonès Shunya Takeyasu, al qual va derrotar al mateix forat. Aquest triomf permetrà a Pigem escalar fins al lloc 16 de l’Ordre del Mèrit.

Lleida, 14 de juliol de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat