Joan Reñé: “Ens hem de creure el gran potencial que tenim en economia i com a territori”

El president de la Diputació de Lleida ha presidit la taula rodona “Experiències empresarials d’èxit amb clau lleidatana”, en el marc de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu que se celebra a la Seu d’Urgell

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquesta tarda la taula rodona “Experiències empresarials d’èxit amb clau lleidatana”, celebrada en el marc de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que es fa avui i demà a la Seu d’Urgell.

La sessió, que s’ha celebrat a la Sala Sant Domènec, ha comptat amb la intervenció de Jordi Barri, CEO de Teresa Carles Healthy Foods; Neo Sala, fundador de Doctor Music i promotor musical independent, i Joan Mayoral, CEO de Sofos Energia, en una taula moderada pel periodista i escriptor Lluís Foix.

En la seva intervenció, Joan Reñé ha explicat que “aquesta taula i aquestes jornades ens han d’ajudar a poder entendre que hem d’aixecar més encara aquesta autoestima, aquest orgull que hem de tenir, sempre amb humilitat. Creure’ns una mica més la potència que tenim com a territori i econòmicament amb la ramaderia, el turisme i en l’àmbit logístic, en el qual creiem molt. Difícilment ens porten res a casa si no ho anem a buscar”. Així mateix, el president de la Diputació ha instat tothom, cadascú des del seu àmbit d’influència, a saber posicionar Lleida, perquè no volem ser espectadors i sí protagonistes d’aquesta evolució del nostre país”.

La Trobada Empresarial al Pirineu se celebra avui i demà sota el lema “Liderant un creixement sostenible” i comptarà, aquest divendres al matí, amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, que oferirà la conferència inaugural.

La Seu d’Urgell, 14 de juny de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat