Joan Reñé enceta al Pla d’Urgell la roda de reunions comarcals amb els alcaldes

El president de la Diputació de Lleida els ha presentat els projectes referents al desplegament de la fibra òptica i a la cardioprotecció de tot el territori

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha encetat aquest dimarts al Pla d’Urgell la roda de reunions que té previst dur a terme a cada comarca amb els alcaldes. Aquesta trobada ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, a Mollerussa.

Reñé ha explicat que aquesta reunió és la primera d’un seguit de trobades que “des de la Diputació hem plantejat a totes les comarques” i que volen ser un “intercanvi d’impressions” entre ambdues parts i un marc idoni per presentar diferents projectes que des de la corporació s’estan duent a terme.

A la reunió, els alcaldes del Pla d’Urgell han estat informats, entre altres temes, d’assumptes com ara el desplegament de la fibra òptica a la totalitat de pobles de la demarcació lleidatana, un projecte que la Diputació vol que sigui una realitat al 2019.

També se’ls ha informat del propòsit de convertir Lleida en un territori cardioprotegit, una iniciativa que suposarà una inversió de 700.000 euros per part de la Diputació i que es traduirà en la distribució d’aparells desfibril·ladors per tal que tots els municipis en tinguin com a mínim un.

Finalment, Joan Reñé també ha comunicat als alcaldes la proposta de constituir un equip tècnic i jurídic per donar suport i assessorament sobretot als ajuntaments més petits.

Mollerussa, 20 de març de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat