Joan Reñé destaca la Cooperativa de Sant Isidre com a símbol d’identitat de les Borges Blanques

Festa de la Cooperativa Sant Isidre

El president de la Diputació assisteix a la Festa on s’ha homenatjat tres expresidents i als socis que han complert 80 anys

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest matí a la Festa de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, que ha reunit més de mig miler de persones. Reñé ha estat acompanyat per l’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir; el president de la Cooperativa Sant Isidre, Ramon Riu, i el president de la Federació de Cooperatives de Catalunya, Ramon Sarroca.

Durant el seu parlament, Reñé ha destacat la figura de la Cooperativa “com a símbol d’identitat. Temps enrere molt més, segurament, perquè hi havia molta més gent que es dedicava a la terra, encara que avui també quan parlem de les Borges ens estem identificant amb la Cooperativa de Sant Isidre”.

Així mateix, el president de la Diputació ha felicitat a tota la directiva perquè “aquesta gran tasca que esteu fent enforteix i dóna consistència i riquesa al que són les nostres comarques. Venim, a Lleida especialment, de pobles molt petits, per la qual cosa hem de veure que junts hem de fer totes les coses per aconseguir tenir més consistència”.

Després de l’esmorzar i els parlaments s’ha homenatjat a tres expresidents de la Cooperativa. Vicenç Bresolí, Jaume Salat i Jaume Farré, difunt i que ha estat representat per la seva vídua, Teresa Gassió, han rebut una placa commemorativa per la seva feina al capdavant de la Cooperativa. També s’ha homenatjat fins a 62 socis que han complert 80.

Borges Blanques, 17 de maig de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat