Joan Reñé assisteix al Campionat de Catalunya de Cros de Mollerussa

CampionatCatalunyaCross-SLI

Organitzada per l’Ajuntament i per l’AA Xafatolls, la cita ha comptat amb prop de 2.000 participants que han omplert d’activitat la pista d’atletisme i el Parc de la Serra. Reñé ha fet un recorregut pel circuit i ha participat en l’acte de lliurament de premis.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest matí al Campionat de Catalunya de Cros, que s’ha celebrat a Mollerussa.
Reñé ha estat acompanyat per Marc Solsona, alcalde de l’Ajuntament de Mollerussa, entitat organitzadora juntament amb l’Associació Atlètica Xafatolls d’una de les cites de més pes que se celebren a tot el territori català al llarg de l’any. Concretament, ha comptat amb prop de 2.000 participants que han omplert d’activitat el Parc de la Serra i la pista d’atletisme de Mollerussa, que han estat els escenaris de la cursa. Reñé ha efectuat un recorregut pel circuit i ha participat en l’acte de lliurament de premis.
La d’avui ha estat la setena vegada que el Campionat de Catalunya de Cros se celebrava a Ponent, ja que s’ha disputat dos cops a Lleida, dos a Arbeca, un a Almacelles i ara dos també a Mollerussa. La darrera vegada en què es va celebrar a la capital del Pla d’Urgell va ser al 1985, mentre que no recalava a cap població lleidatana des de fa 25 anys, quan es va celebrar a Arbeca.
Mollerussa, 11 de febrer de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat