Joan Reñé assisteix a la inauguració del curs de l’INEFC, a càrrec d’Artur Mas

Curs INEFC-1_WEB

Curs INEFC-2_SLI

Curs INEFC-4_SLI

L’expresident de la Generalitat ha pronunciat la lliçó inaugural, titulada ‘Catalunya, una societat activa’

El president de la Diputació s’ha referit a l’INEFC de Lleida com un “centre de referència” fruit d’una “aposta estratègica territorial”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dimecres a l’acte inaugural del curs acadèmic 2017-2018 de l’INEFC. La lliçó inaugural ha anat a càrrec d’Artur Mas, expresident de la Generalitat de Catalunya.

En la seva intervenció, Joan Reñé s’ha congratulat que l’INEFC de Lleida, que enguany compleix 35 anys d’història, formés part de les instal·lacions de la Caparrella, un complex en el qual s’ha desenvolupat una intensa col·laboració entre ambdues parts. Per tot plegat, el president de la Diputació de Lleida no ha dubtat en qualificar l’INEFC de Lleida com un “centre de referència” nascut d’una “aposta estratègica territorial i que potencia la dinàmica esportiva i acadèmica a les nostres comarques”, i amb una capacitat i una qualitat d’ensenyament que li atorguen “un gran potencial”.

L’acte s’ha iniciat amb la presentació de la memòria del curs acadèmic 2016-2017, a càrrec del director general de l’INEFC, Jordi Solà, i a continuació Artur Mas ha impartit la lliçó inaugural, titulada Catalunya, una societat activa. En acabar, l’expresident de la Generalitat ha rebut el guardó Tors atlètic, de Rosa Serra.

A continuació, s’han lliurat les distincions a l’alumnat, concretament als millors expedients acadèmics de la 5a promoció de Grau de l’Activitat Física i de l’Esport 2013-17, a Aleix Cercós (Centre de Lleida) i Josep Nicolau (Centre de Barcelona), així com les distincions al professorat.

Posteriorment han intervingut Joan Biscarri, vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, Joan Reñé i el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, que ha tancat l’acte.

Lleida, 11 d’octubre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat