Itaca Band, cap de cartell del 2n Freedom Fest Summer Edition 2019 d’Artesa de Lleida

Tindrà lloc aquest divendres 21 de juny amb les actuacions d’Auxili, Valtonyc, Pastorets Rock, Miquel del Roig, K-Liu, Avstral i Pernil Salat

El vicepresident cinquè en funcions de la Diputació, Enric Mir, ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació de la segona edició del Freedom Fest Summer Edition 2019, que se celebrarà aquest divendres dia 21 de juny a Artesa de Lleida. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions de l’alcalde d’Artesa de Lleida, Pere Puiggròs; i dels organitzadors Oriol Puig i Adrià Codina.

Es tracta d’una jornada festiva de música per a totes les edats que comptarà amb concerts musicals, zona de ‘food trucks’ i servei de bar, a partir de les 20.00 hores, amb la presència de vuit artistes o grups i més de 10 hores de música.

Segons els organitzadors, es planteja com un festival de música catalana que reivindica la llibertat d’expressió, culte, orientació sexual, reunió i manifestació, així com la llibertat dels presos polítics i exiliats.

El cartell de la festa estarà encapçalat per Itaca Band, i comptarà amb els concerts d’Auxili, Valtonyc, Pastorets Rock, Miquel del Roig, K-Liu, Avstral i Pernil Salat, amb preus de 12 € l’entrada anticipada i 15 € a taquilla.

Puig ha explicat que una part de la recaptació anirà a la Caixa de Solidaritat, i ha recordat que en la primera edició es van recollir 800 €. També ha volgut destacar el fet que, després de l’èxit de la primera edició a Torrelameu, els organitzadors han hagut de fer-ne una segona edició d’estiu, amb artistes de primer nivell i amb l’actuació de Valtonyc.

Per la seva banda, Codina ha explicat que el festival vol potenciar els artistes del territori, i a través d’un concurs s’ha pogut seleccionar un grup de versions, Pernil Salat, que actuarà en el festival.

Al recinte hi podran accedir gent de totes les edats. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del pare/mare o tutor legal i hauran d’entregar l’autorització, que es pot descarregar a la pàgina web del festival.

Per més informació, es pot consultar la pàgina web: www.freedomlleida.com

Lleida, 20 de juny de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat