Invertim 167.750 euros en millores municipals a Bellpuig

Plaça Bellpuig

Escola de música Bellpuig

El president Joan Reñé inaugura la Plaça Remei Niubó, reconeguda llevadora del municipi, i visita les obres del Castell, l’Escola de Música i l’Escola Bressol

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest matí la Plaça Remei Niubó, en memòria d’una de les llevadores més reconegudes del municipi. En l’acte ha estat acompanyat del diputat Antoni Villas i de l’alcalde Salvador Bonjoch.

“Amb aquest espai posem en valor i reconeixem un espai en commemoració a la senyora Niubó, llevadora molt reconeguda a la vila de Bellpuig. Va ser una d’aquelles persones que són sinònim del nostre tarannà, de la nostra manera de ser i de la manera de ser del nostre territori: implicació i generositat”, ha dit Reñé.

Durant la jornada, Reñé també ha visitat altres obres que han estat possibles gràcies a les ajudes de la Diputació com són la restauració, conservació i millora de l’edifici del castell de Bellpuig, les despeses del funcionament de l’escola bressol o la reforma del crematori i sanejament del cementiri municipal amb una inversió total de 167.750 euros.

L’alcalde de Bellpuig ha volgut donar les gràcies a la Diputació perquè durant aquests anys “ha sabut entendre les necessitats no solament de Bellpuig, sinó de tots els pobles de la demarcació de Lleida. Hem tingut i tenim en la Diputació de Lleida un gran aliat i, en el nostre cas, hauria estat impossible fer aquestes obres i millores al nostre municipi”.

Bellpuig, 21 de març de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat