Inversió d’1M€ al CAP de Pont de Suert

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida subvencionarà les obres d’ampliació i reforma del CAP del Pont de Suert, que suposen una inversió de 927.463 euros, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis assistencials i les condicions d’accés a la salut de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran.

Les obres, que realitzarà el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, es faran al mateix immoble on s’ubica actualment el CAP situat entre el carrer del Parc, la carretera Lleida-Vielha i el carrer de Canaleta.

La subvenció de la Diputació de Lleida inclou les obres, la direcció d’obra tècnica i de seguretat i l’equipament per al CAP.

El termini previst pels treballs de reforma i ampliació és d’un any i un cop acabats permetran aglutinar en un únic CAP els diferents dispositius assistencials millorant la funcionalitat de l’edifici existent.

Les obres d’ampliació són possibles gràcies a un conveni de col•laboració entre la Diputació de Lleida, el Servei Català de la Salut i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Aquesta aportació és un dels punts inclosos dins de l’ordre del dia del Ple del proper dia 20 de setembre.

Lleida, 14 de setembre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat