Iniciem la licitació de l’aulari i equipament a Lleida pel doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal

Terreny_edifici_Veterinaria_ETSEA_003_SLI

L’edifici que acollirà l’aulari i l’equipament docent i es construirà al Campus Universitari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) a Lleida

Per un import de 2,3 M€ i més endavant es licitarà el segon equipament previst, que es construirà al costat del Centre de Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) a Torrelameu

El primer pas per iniciar la construcció dels dos edificis destinats al desenvolupament del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal s’ha iniciat aquest dilluns amb l’aprovació per part de la Diputació de Lleida del procés de licitació del projecte d’execució del primer dels dos edificis, destinat a l’aulari i l’equipament docent.

La Comissió de Recursos Patrimonials de la corporació lleidatana ha aprovat l’inici de la licitació de l’edifici que acollirà l’aulari i l’equipament docent i que es construirà al Campus Universitari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) a Lleida.

La licitació del projecte i execució de la instal·lació es publicarà al Butlletí Oficial de la Província en uns dies amb un import de 2.381.507 euros.

L’edifici que es construirà a l’ETSEA comptarà amb una superfície construïda de 1.238 metres quadrats en tres plantes i disposarà d’una sala de necròpsies, una cambra de refrigeració, una cambra de congelació, vestidors per al professorat i l’estudiantat, quatre aules docents, un laboratori docent, deu despatxos de professorat, un laboratori de sanitat i una sala de fotografia.

Aquest és un dels dos equipaments que la Diputació de Lleida finançarà perquè la Universitat de Lleida (UdL) pugui desenvolupar el doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal amb tots els equipaments necessaris a partir de l’any 2017.

Més endavant es licitarà el segon edifici, que es construirà al costat del Centre de Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) a Torrelameu i que serà finançat amb 3,3 M€ per part de la Diputació de Lleida.

Els dos equipaments estaran operatius l’any 2017, ja que seran necessaris per a la realització d’assignatures del segon quadrimestre del curs 2016-2017 i del primer quadrimestre del curs 2017-2018.

Un cop finalitzada la seva construcció, la Diputació de Lleida cedirà l’ús dels mateixos a la Universitat de Lleida per un termini de 50 anys a comptar des de l’1 d’octubre de 2017.

 

Lleida, 14 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat