Iniciem en un mes la construcció del nou Hospital Veterinari de Torrelameu

Hospital_veterinari_001_SLI

El president Joan Reñé, amb el projecte del nou Hospital Veterinari

Després de finalitzar l’edifici situat al campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), que acull l’aulari i l’equipament docent del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal

 La corporació lleidatana finança amb 6,2 milions d’euros la totalitat de la inversió necessària perquè la UdL pugui desenvolupar aquests estudis

Els equipaments necessaris per al desplegament del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de la Universitat de Lleida (UdL) segueixen el calendari previst.

La Diputació de Lleida iniciarà en un termini màxim d’un mes la construcció del nou edifici de la Unitat quirúrgica docent de Serveis Veterinaris de la Universitat de Lleida (UdL) situada al municipi de Torrelameu per un pressupost total de 2,4 milions d’euros.

El nou equipament cobrirà les necessitats formatives de l’estudiantat i serà el nucli de l’hospital veterinari de referència a les comarques lleidatanes i el nucli del Campus Universitari de Torrelameu.

L’edifici, amb una superfície de 1.687 metres quadrats, es construirà en un solar de 2.385 metres quadrats propietat de la Diputació de Lleida. Disposarà de dues aules amb capacitat per a 60 alumnes cadascuna, una sala de consulta destinada a animals petits i/o domèstics i per animals de producció mitjans i grans, dos quiròfans, l’àrea de diagnòstic equipada per fer TAC, radiografies, ecografies i ressonàncies magnètiques, una zona d’hospitalització per a postoperatori i ingrés i la zona de cafeteria i sales d’instal·lacions.

En un termini de tres mesos es farà l’adjudicació de l’equipament propi de l’hospital amb un import aproximat d’1,2 M€.

D’altra banda, la corporació ha finalitzat la construcció de l’edifici situat al campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), que acull l’aulari i l’equipament docent, del doble grau.

Aquest edifici compta amb una superfície de 1.238 metres quadrats distribuïts en tres plantes, que acullen una sala de necròpsies, una cambra de refrigeració, una cambra de congelació, vestidors per al professorat i l’estudiantat, quatre aules docents, un laboratori docent, deu despatxos de professorat, un laboratori de sanitat i una sala de fotografia. La corporació lleidatana ha aportat 2.381.507 euros per a la seva construcció.

Lleida, 14 de juny de 2017

 

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat