Inauguració del 18è Congrés de Fires de Catalunya

ORIcongres_fires_catalunya-02_editora_2_4995_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, clourà aquest divendres el 18è Congrés de Fires de Catalunya que se celebra a La Llotja de Lleida entre els dies 24 i 25 de novembre. El Congrés ha estat inaugurat aquest dijous amb la presència del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica i vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices.

El vicepresident de la Diputació ha destacat durant la seva intervenció la importància del manteniment del fet firal a Catalunya perquè és una eina dinamitzadora de les economies locals, tal com ha dit.

El Congrés reuneix a representants de fires de tot Catalunya per tal de debatre i reflexionar sobre el món firal, el present i el futur, i com adaptar-se als nous temps de crisi.

Durant el Congrés es faran debats al voltant de la creativitat, la importància de les xarxes socials, la presentació d’indicadors de qualitat, el debat sobre experiències firals de fires de la mediterrània o la importància de la comunicació en temps de crisi.

Lleida, 24 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat